NOSTO-OVET

Hollantilaisen Alpha Deurenin nosto-ovissa yhdistyy tyylikäs ulkonäkö ja nykyajan tuotantotekniikka. Ovien valmistuksessa käytetään nykyaikaista tuotantotekniikkaa joka takaa sen että Alpha nosto-ovet  ovat jämerärakenteisia ja poikkeuksellisen kestäviä.

Pyydä tarjous

Tekniset tiedot

Ota yhteyttä

Kuvagalleria

Esitteet

MIKSI NOSTO-OVI PRIDOLTA?

  • Valmistetaan täysin mittojen mukaan, useissa malleissa
  • Moottorit ja ohjauslaitteet valmistaa Euroopan johtava valmistaja, saksalainen GFA
  • 30 000 avaamiskerralle mitoitetut vääntöjouset
  • Erinomainen yhdistelmä lämmöneristystä ja äänenvaimennusta
  • Hinnan, suosituskyvyn ja sovellusvaihtoehtojen täydellinen yhdistelmä
  • Ovet on valmistettu ja CE-merkitty voimassaolevan ovistandardin EN13241 mukaisesti.
  • Lyhyet toimitusajat ja korkea toimitusvarmuus
  • 2 vuoden takuu

Wicket door

Operator

T240

T400

T450

T500HF

JOUSTAVUUS ON KAIKKI KAIKESSA

ISO 40 -nosto-ovi on suunniteltu ja valmistettu uusinta tekniikkaa hyödyntäen. Viimeistely on jämäkkä ja yksityiskohtainen, johon kuuluvat sisään koteloidut metalli- tai alumiinipäätykappaleet, vahvikeprofiilit ja anodisoidut alumiiniprofiilit, joita ei voi nähdä ulospäin. Joustavuus on kaikki kaikessa valmistusprosessissamme, ja se onkin todellinen avainasia, jossa yhdistyy täydellisesti hinta-, suorituskyky- ja soveltuvuus erilaisiin vaihtoehtoihin.

Närbild på

Nosto-ovi ISO 40 mm on Alphan suosituin ovi. Rakenteeltaan moderni ovi, joka yhdistää erinomaisen lämmöneristyksen äänenvaimennuksen mikroprofiiliensa avulla. Mallien ja materiaalien valikoima on laaja, mikä mahdollistaa sen, että ovi voidaan aina määrittää täydellisesti toiveittesi mukaan.  Useita lasitusvaihtoehtoja, erilaisin korkeus ja leveys vaihtoehdoin, jotka kuuluvat ISO 40 mm – mallistoon, mukaan lukien Alpha:n 12 RAL-vakioväriä.

Takskjutportar från Alpha

Hollantilaisen Alpha Deurenin nosto-ovet ovat vahvarakenteisia ja poikkeuksellisen kestäviä. Yhdistämällä erikorkuisia ovipaneeleja oikeankorkuiseen alumiiniyläprofiiliin saavutetaan täydellinen ovikorkeus kaikkiin oviaukkoihin.

Alfa-tuotteille tehdään toistuvia ja intensiivisiä kestävyystestejä. Näissä testeissä prototyypit avataan ja suljetaan 30 000 kertaa, minkä jälkeen tuote tarkastetaan asiantuntijoiden toimesta. Jatkuva ja tarkka keskittyminen laatuun ja turvallisuuteen on kantanut hedelmää, ja nosto-ovemme ja niiden fyysiset ominaisuudet ovat täysin EN13241-1-mukaisia ja täyttävät TÜV Nord sertifioinnin.